Apotheek de Ringvaart
Op deze site staan de openingstijden en telefoonnummers en adressen voor spoedgevallen. Verder veel informatie over (zelf)medicatie en patiëntenfolders.

Huisartspraktijk
Allerlei informatie over de praktijk ; wat zij doen, openingstijden, waarneming in avond- en weekend, enz.

E.P. Heeneman, huisarts
Website van dokter Heeneman, huisarts met informatie over de praktijk, maar ook met gezondheidsinformatie.

Medisch Centrum Zwanenburg
In het Medisch Centrum Zwanenburg is de praktijk gevestigd van huisartsen Van der Kluit, Sanders en Schrijver. Op hun site vindt u niet alleen allerlei gezondheidsinformatie, maar kunt u ook interactief een afspraak maken bij de dokters of de assistentes.

Huisartsenpost Haarlemmermeer
De huisartsenpost Haarlemmermeer verzorgt in onze regio de avond-, nacht- en weekendspoeddiensten van de huisartsen.De huisartsenpost is gevestigd in het Spaarneziekenhuis, Spaarnepoort 1 in Hoofddorp. De huisartsenpost is telefonisch bereikbaar voor noodzakelijk en spoedeisende huisartsenhulp: 023-8908700.

Kies Beter
Alle informatie over gezondheid en zorg is te vinden op de site van Kies Beter. Lees over gezondheid of ziekte, zoek zorgaanbieders en vergelijk ze. Hier vindt u de informatie die u helpt bij keuzes in de zorg.

Brijder Verslavingszorg
Mensen komen soms in de problemen doordat zij teveel alcohol drinken, medicijnen of drugs gebruiken, of door hun gokgedrag. Voor hulp of informatie over problemen met alcohol, drugs, medicijnen of gokken voor uzelf of voor familieleden.

Meerwaarde
Welzijnsorganisatie MeerWaarde werkt aan sociale samenhang, gemeenschapszin en tolerantie met een goed welzijnsprogramma als uitgangspunt. MeerWaarde informeert en adviseert op diverse gebieden binnen de maatschappelijke dienstverlening en biedt waar nodig ondersteuning.

Amstelring
Amstelring is de organisatie voor wonen en zorg. Amstelring staat voor thuiszorg, zoals huishoudelijke hulp en verpleging aan huis maar ook voor dagbesteding, verpleeghuiszorg, verzorgingshuiszorg en dienstverlening in de regio Amstelland en Meerlanden.

Zonnebloem
Op onze website kunt U lezen welke activiteiten wij U te bieden hebben en ook hoe U zich bij onze afdeling kunt aanmelden.

De Thuiszorg Student
De Thuiszorg Student koppelt hulpbehoevende ouderen aan betrouwbare zorgstudenten. Hierbij wordt het werk van de mantelzorger verlicht en kunnen ouderen langer in de vertrouwde omgeving blijven wonen. Ook proberen wij hiermee in te springen op de groeiende vraag naar zorg en strijden we tegen eenzaamheid onder ouderen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen in Zwanenburg en Halfweg